ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Ο νταής δημοσιογράφος που έκανε την Ναόμι Οσάκα να κλάψει (video)


Kλαίγοντας αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου στο Σινσινάτι η Ναόμι Οσάκα, όταν ένας δημοσιογράφος τοπικού μέσου τη ρώτησε με επιθετικό ύφος γιατί μία τενίστρια.. του δικού της υψηλού επιπέδου που έχει την εύνοια των ΜΜΕ δεν αρέσκεται στις συνεντεύξεις Τύπου.
Η αθλήτρια που άναψε τον βωμό στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο στις 23 Ιουλίου είχε αποσυρθεί από το Roland Garros εξαιτίας της πίεσης που δέχτηκε, όταν ενημέρωσε ότι θα σταματήσει να εμφανίζεται στις συνεντεύξεις Τύπου, ενώ απέσυρε τη συμμετοχή της εν συνεχεία από το Wimbledon.
Στο Σινσινάτι, χθες Δευτέρα, ενώ όλα κυλούσαν ομαλά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο δημοσιογράφος Πολ Ντόχερτι, επέμεινε να μάθει γιατί η Οσάκα αισθάνεται άβολα μπροστά στις κάμερες, λέγοντάς της πως "τα ΜΜΕ τη βοήθησαν να εκτοξεύσει την καριέρα της».Oπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Γιαπωνέζα τενίστρια «έσπασε», με τον ατζέντη της να κάνει λόγο εν συνεχεία για «bullying» εκ μέρους του δημοσιογράφου.
«Ο νταής από το “Cincinnati Enquirer” (σ.σ. το μέσο που εργαζόταν ο δημοσιογράφος) είναι η επιτομή του γιατί οι σχέσεις των αθλητών και των Μέσων είναι τόσο κακές αυτή τη στιγμή. Όλοι όσοι βρίσκονταν στο Zoom, θα συμφωνήσουν πως ο τόνος του ήταν λάθος και ο μοναδικός του σκοπός ήταν να εκφοβίσει την παίκτρια. Πραγματικά απαίσια συμπεριφορά,» είπε συγκεκριμένα ο ατζέντης της Οσάκα και πρόσθεσε: «Και αυτός ο υπαινιγμός ότι η Ναόμι χρωστά την επιτυχία της στην προβολή από τα Μedia είναι ένας μύθος. Μην είσαι τόσο… καλομαθημένος».