ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

«Nα σπάσει το τείχος σιωπής του επιτελικού μπάχαλου»


Ανακοίνωση της δημοσιογραφικής παράταξης (ΕΣΗΕΑ) "ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ – ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ": «Από τις πρώτες πράξεις των Ταλιμπάν, μετά την οριστική κατάληψη της.. Καμπούλ, ήταν να οργανώσουν συνέντευξη τύπου, να μιλήσουν, να ανακοινώσουν τις θέσεις τους, να δεχθούν και να απαντήσουν σε ερωτήσεις, πολλές ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Ετσι, μοναδικό μάλλον σημείο στον πλανήτη, όπου συνεχίζεται η καθημερινή ιλαροτραγωδία της σύντομης τηλεοπτικής παρουσίας του… Σερίφη Χρυσοχοΐδη να διαβάζει ό,τι του γράφουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, παραμένει η φλεγόμενη Ελλάδα. Οι δημοσιογράφοι εξακολουθούν αποκλεισμένοι από το ελάχιστο: Να ρωτήσουν τον υπερ-υπουργό τι έγινε πάλι και σκοτείνιασε η Αθήνα μέρα μεσημέρι, αν ισχύουν όλα όσα τραγικά αποκαλύπτονται με πολύ κόπο για το επιτελικό μπάχαλο που παραδίδει καθημερινά δεκάδες χιλιάδες στρέμματα στην πυρά.
Όσο κι αν δεσπόζει και παγιώνεται η τηλε-αφωνία, όσο κι αν τα «ζωντανά» περιορίζονται σε ανούσιες μεταδόσεις φλόγας και καπνού, οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι παλεύουν να σπάσουν το τείχος σιωπής και να ενημερώσουν ουσιαστικά τον ελληνικό λαό.
Αυτό συνεχίζουν να κάνουν και την ώρα της πυρκαγιάς, αυτό θα συνεχίσουν και μετά, προς απογοήτευση εκείνων που νόμιζαν πως Πολιτική Προστασία, προστασία δηλαδή του κάθε πολίτη, σημαίνει να δέρνουμε τους ανθρώπους στις πλατείες στο όνομα του Covid 19.
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ – ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ 18/8/2021»