ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Η «ανώριμη τοποθέτηση του επωνύμου τενίστα» και ο καθηγητής Μόσιαλος


Tη δήλωση του τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά ότι θα έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό, μόνο αν αυτό γίνει υποχρεωτικό σχολίασε ο Ηλίας Μόσιαλος. «Από την αποθέωση στην απαξίωση  ένα τσιγάρο.. δρόμος» αναφέρει ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας και σημειώνει ότι πρέπει να μας προβληματίσει γενικότερα μια τέτοια δήλωση.
Ο κ. Μόσιαλος σημειώνει ότι στις ηλικίες 18 έως 24 ετών, μόνο το 39% των συμπατριωτών μας έχουν κάνει το εμβόλιο.
Αναλυτικά η ανάρτηση Μόσιαλου:
«Μόνο το 39% των συμπατριωτών μας ηλικίας 18-24 ετών έχουν κάνει το εμβόλιο (με κίνητρα και χωρίς κίνητρα).
Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα και υπερβαίνει τις δηλώσεις του πρώην; ειδώλου (το ερωτηματικό το βάζω γιατί πολλές φορές η πορεία από την απαξίωση στην αποθέωση είναι μισό τσιγάρο δρόμος, ειδικά στη χώρα μας).
Η δήλωση που τόσο απογοήτευσε, γιατί έγινε από επώνυμο που μπορεί να επηρεάσει την κοινή γνώμη, ας μας προβληματίσει γενικότερα.
Οι ελάχιστες παρενέργειες των εμβολίων είναι ειδήσεις καθημερινά και όχι το πόσοι έχουν σωθεί λόγω της προστασίας των εμβολίων.
Ο άδικος θάνατος ενός εμβολιασμένου συμπατριώτη μας γίνεται κυρίαρχη είδηση ενώ ‘ξεχνάμε’ ότι είχαμε 13,204 άδικους θανάτους ανεμβολίαστων συμπατριωτών μας μέχρι στιγμής.
Στο διαδίκτυο αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές προβάλλονται απόψεις για τα εμβόλια από ‘πανεπιστημιακούς’ και ‘ειδικούς’ μπροστά στις οποίες η ανώριμη τοποθέτηση του επωνύμου τενίστα είναι ήσσονος σημασίας.
Ενόχλησε ο κ. Τσιτσιπάς αλλά μήπως πέρα από το δέντρο να δούμε και το δάσος;».