ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Aνεμβολίαστος ο Τσιτσιπάς - Πέρυσι μας προέτρεπε να αγκαλιάσουμε την... υπευθυνότητα


«Κανένα μας βήμα δεν είναι πραγματικά ανέμελο αυτό το καλοκαίρι γιατί επιστρέφοντας από τις διακοπές μας κάθε βήμα δικό σου, δικό μου, κάθε νέου, μας φέρνει πιο κοντά στους γονείς μας και.. στους παππούδες μας και όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορονοϊό. Γι' αυτό αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας. Αγκάλιασε την υπευθυνότητα σε κάθε σου βήμα. Για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε ξανά όσους αγαπάμε, όπως παλιά». 
Αυτά έλεγε  ο Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς πέρυσι τέτοια εποχή στην καμπάνια της κυβέρνησης για τον κορονοϊό ζητώντας από τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας.
Τώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε ότι δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού . Συγκεκριμένα ο τενίστας λίγο πριν από την έναρξη του Cincinnati Masters 2021, δήλωσε:
«Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, κανείς δεν το έχει θεωρήσει υποχρεωτικό έως τώρα. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμβολιασθώ, αλλά μέχρι να γίνει υποχρεωτικό, δεν πρόκειται να το κάνω».
Οι δημοσιογράφοι επέμειναν και τον ρώτησαν: «Θα εμβολιαζόσασταν μόνο αν ήταν υποχρεωτικό;», με τον Ελληνα πρωταθλητή να απαντά «φυσικά». Οσον αφορά στο τουρνουά της Καλιφόρνιας «Indan Wells», όπως ενημερώθηκε ο Τσιτσιπάς, είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για θεατές και υπαλλήλους, όχι όμως και για τους τενίστες, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή.