ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Το double fault του «σελέμπριτι ψεκ» για τους εμβολιασμούς


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την αδιαμφισβήτητη πορεία του στο παγκόσμιο τένις σίγουρα είναι ένα από τα σημαντικά πρότυπα για δεκάδες χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα. Η δικαιολογημένη προβολή των.. επιτυχιών του και η υπερηφάνεια που όλοι αισθάνονται στη χώρα μας ήταν αυτή που οδήγησε την ελληνική κυβέρνηση να του ζητήσει πέρυσι να συμμετάσχει στην καμπάνια «Μένουμε Ασφαλείς» ζητώντας σχολαστική τήρηση των μέτρων προστασίας και αυτοπροστασίας από τον κορoνoϊό.
Κι όμως, ξαφνικά με λίγες μόνο λέξεις του θόλωσε την εικόνα. Παρά το γεγονός ότι έλαβε μέρος στην ελληνική Ολυμπιακή αποστολή του Τόκιο 2020 όπου υποτίθεται πως όλοι έπρεπε να έχουν εμβολιασθεί ο ίδιος προχώρησε σε μια δήλωση που προκαλεί αρνητικές εντυπώσεις.
Μιλώντας λίγο πριν από την έναρξη του Cincinnati Masters 2021, ο Έλληνας τενίστας και νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, δήλωσε: «Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, κανείς δεν το έχει θεωρήσει υποχρεωτικό έως τώρα. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμβολιασθώ, αλλά μέχρι να γίνει υποχρεωτικό, δεν πρόκειται να το κάνω».
Όχι τίποτε άλλο, «δικαιώνει» με αυτό τον τρόπο όσους τον αποκαλούν «σελέμπριτι ψεκ» (ορολογία της εποχής) και αυτό είναι κρίμα.
Και κάτι ακόμη. Κορυφαίοι αθλητές του παγκόσμιου τένις όπως ο Ράφα Ναδάλ και ο Ρότζερ Φέντερερ και έχουν ήδη εμβολιασθεί και απάντησαν «ευγενικά» στον Τσιτσιπά επισημαίνοντας ότι μόνον το εμβόλιο μπορεί να μας γλυτώσει από τον εφιάλτη.
- από το hellasjournal
----

Nέα ανάρτηση από τον Τσιτσιπά

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη δήλωσή του ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μια νέα ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια όπου επιχειρεί να απαντήσει, έστω και με αφηρημένο τρόπο, σε όσους τον σχολίασαν. Ο Έλληνας τενίστας έγραψε στο Instagram: «By looking out for yourself, you also look out for those who stand with you» (Με το να προσέχεις τον εαυτό σου, προσέχεις επίσης και αυτούς που είναι δίπλα σου).