ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Από τον Μαρινάκη στον Σαββίδη, με ενδιάμεσο σταθμό στον Κυριακού


Τσαπανίδου: ολική επαναφορά μετά από την (πικραμένη;) παραίτηση


Από τον Μαρινάκη στον Σαββίδη, με ενδιάμεσο σταθμό στον Κυριακού. Η Πόπη Τσαπανίδου μετά από την παραίτησή της από το One Tv, και μετέπειτα Mega, επανήλθε στην τηλεόραση ως.. σχολιάστρια στoν Αντένα, αλλά αυτό ήταν προφανώς μια περιστασιακή δουλειά. Η κανονική τηλεοπτική επάνοδος, με πλήρη απασχόληση, είναι αυτή που ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης από το Open: αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο του καναλιού, σε μια περίοδο μάλιστα που αυτό βρίσκεται σε άνοδο με την πολύ καλή δουλειά που γίνεται (και η οποία αναδείχτηκε περισσότερο με την κάλυψη των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών) και την επίσης πολύ καλή παρουσίαση από τον Γιάννη Παπαδόπουλο.
Η Πόπη Ταπανίδου είχε αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά δρώμενα τον Μάρτιο του 2019, όταν παραιτήθηκε ξαφνικά (αλλά όχι απροσδόκητα) από το One. Είχε αναλάβει να στήσει ένα δελτίο ξεχωριστό από τα συνήθη και δούλευε πυρετωδώς προς αυτήν την κατεύθυνση, όταν έσκασε η βόμβα με ένα μέιλ προς τους συνεργάτες της, το οποίο άρχιζε με τη φράση: «Αγαπητά αγόρια και κορίτσια, μέλη αυτής της ολιγομελούς αλλά ικανότατης ομάδας που πάει να κάνει το θαύμα, παραιτήθηκα…».