ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Νέα συνέλευση των δημοσιογράφων της Ναυτεμπορικής


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί αύριο Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2021, στις 10.30 π.μ., σε διαδικτυακή συνέλευση τους δημοσιογράφους – μέλη της Ενώσεως που εργάζονται στην εφημερίδα.. «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» και στην ιστοσελίδα “naftemporiki.gr”, προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις σχετικά με τα εργασιακά τους ζητήματα.Θυμίζουμε ότι στις 30 Ιουλίου, είχε γίνει ξανά συνέλευση συνέλευση ενόψει της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της εφημερίδας.
Όπως είναι γνωστό, μετά την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας και το τέλος της περιόδου του καθεστώτος ειδικής διαχείρισης, η ιστορική εφημερίδα, μαζί με την ιστοσελίδα naftemporiki.gr και τις εγκαταστάσεις εκτύπωσης, περνούν στην ιδιοκτησία του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ είχε μάλιστα ζητήσει συνάντηση με το νέο ιδιοκτήτη, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα σχέδια για το μέλλον της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ, της ιστορικής και μοναδικής, πλέον, οικονομικής εφημερίδας, που κυκλοφορεί στη χώρα μας.
Τότε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ζητούσε από την ειδική διαχείριση, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την καταγγελία των συμβάσεων των εργαζομένων υπό την προηγούμενη ιδιοκτησία, να καταβληθούν άμεσα οι νόμιμες αποζημιώσεις τους.
Καλούσε δε τη νέα ιδιοκτησία να εξασφαλίσει όλες τις θέσεις εργασίας όσων εργάζονται στην εφημερίδα και την ιστοσελίδα naftemporiki.gr, καθώς και τα εργασιακά τους δικαιώματα και να προβεί στην εφαρμογή των ΣΣΕ της ΕΣΗΕΑ, που θα εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία της εφημερίδας και τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων.