ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Επιστρέφουν στα πόστα τους


Επιστρέφουν σε πλήρη σύνθεση οι ενημερωτικές εκπομπές στον ΣΚΑΪ και οι βασικοί παρουσιαστές των ειδησεογραφικών εκπομπών του καναλιού, επανέρχονται στα πόστα τους. Έτσι καθημερινά.. από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου η ενημέρωση της εβδομάδας ξεκινά και πάλι στις 06.00 το πρωί με την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου. Ό,τι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ειδήσεις, αναλυτικά ρεπορτάζ από όλα τα σημεία των γεγονότων και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας.
Στις 10.00 οι ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ, Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας επιστρέφουν για να μας μεταφέρουν όλες τις σημαντικές πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και διεθνείς εξελίξεις, καθώς και ειδήσεις για τον αθλητισμό, την υγεία και την τεχνολογία. Με ζωντανές συνδέσεις από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Με συνεντεύξεις από πρόσωπα της επικαιρότητας και με καλεσμένους που είναι τα πρόσωπα της ημέρας. Όλα αυτά με τη διαφορετική δημοσιογραφική ματιά και το ξεχωριστό χιούμορ δυο φαινομενικά… «αταίριαστων» αλλά αχώριστων, του Γιάννη Ντσούνου και του Χρήστου Κούτρα.
Από αυτό το Σάββατο 28 Αυγούστου, στις 10.00 ο Δημήτρης Καμπουράκης με την Λένα Φλυτζάνη θα μας υποδέχονται ξανά στην πιο απρόσμενη παρέα του Σαββατοκύριακου. ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΡΕΑ με κριτική ματιά και σκωπτικό σχολιασμό. Οι ειδήσεις που ενδιαφέρουν τους πολίτες, όλα τα θέματα της επικαιρότητας που πρέπει να γνωρίζουν οι τηλεθεατές. Προτεραιότητα στην κοινωνία, με απευθείας συνδέσεις για ό,τι συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα.
Στον «αέρα» βρίσκεται ήδη, η εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ με τον Γιώργο Αυτιά. Η οικονομία, η κοινωνία και οι πρωταγωνιστές της στο προσκήνιο, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 05:30.