ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Η γυναίκα-σύμβολο της αντίστασης κατά των Ταλιμπάν στο δελτίο του Mega


Αποκλειστικά στο MEGA και στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Ράνια Τζίμα απόψε στις 19:45 μια συγκλονιστική συνέντευξη της Κριστάλ Μπαγιάτ. Η γυναίκα-σύμβολο της αντίστασης κατά των.. Ταλιμπάν περιγράφει στον Γιάννη Μούτσο την αγωνία των γυναικών στο Αφγανιστάν και τη βαναυσότητα των ακραίων ισλαμιστών εναντίον τους.
Η Κριστάλ Μπαγιάτ, το 24χρονο κορίτσι, που πρωτοστάτησε στην διαμαρτυρία κατά των φανατικών Ισλαμιστών αφηγείται λεπτομερώς, σε μια κατάθεση ψυχής, τη στιγμή που ήρθε αντιμέτωπη με τους Ταλιμπάν ενώ λίγο πριν είχε αποχαιρετίσει τους δικούς της πιστεύοντας ότι δεν θα τους ξαναδεί ποτέ.
Η νεαρή Αφγανή, μιλάει ανοιχτά για τις απειλές κατά της ζωής της και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ με θύματα εκατοντάδες Αφγανούς πολίτες και περισσότερους από 12 Αμερικανούς στρατιώτες που σήμερα απασχολεί την επικαιρότητα σε όλο τον πλανήτη.