ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Πόσο ύψος έχει η Χριστίνα Βίδου;

Maς πληροφορεί σχετικά η ΕΡΤ που την «υποδέχεται με μεγάλη της χαρά στο δημοσιογραφικό της επιτελείο» - Θα είναι δίδυμο με τον Κ. Παπαχλιμίντζο


Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου θα παρουσιάζει με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο την καθημερινή πρωινή, ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Συνδέσεις», η οποία.. από φέτος μεγαλώνει κατά μία ώρα, ξεκινώντας από τις 09:00.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου αφού η ΕΡΤ μας πληροφορεί ότι με μεγάλη της χαρά, υποδέχεται στο δημοσιογραφικό επιτελείο της τη Χριστίνα Βίδου, μάς γνωστοποιεί πόσο ύψος έχει η δημοσιογράφος αλλά και ο Κ. Παπαχλιμίντζος. Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται μεταξύ αλλων:
«Με εμπειρία 26 ετών, η Χριστίνα Βίδου έχει ανέβει με επιτυχία όλα τα σκαλοπάτια τής δημοσιογραφίας. Ξεκίνησε από ελεύθερη ρεπόρτερ στον ΣΚΑΪ, ανέλαβε στη συνέχεια την αρχισυνταξία, την παραγωγή και την εκφώνηση ειδήσεων, συμμετέχοντας παράλληλα σε δεκάδες ενημερωτικές εκπομπές. Πολλοί, ωστόσο, τη γνωρίζουν και από τη χαρακτηριστική φωνή της, καθώς έχει διαγράψει μια εξαιρετική ραδιοφωνική πορεία με συνεντεύξεις και θέματα που πάντα ξεχώριζαν.
Η ίδια μαζί με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο υπόσχονται να δημιουργήσουν μια πραγματικά νέα ενημερωτική πρόταση και να παρουσιάσουν ένα πρωτότυπο μαγκαζίνο, που θα διακρίνεται για τη νηφαλιότητα, την αντικειμενικότητα, την πρωτοτυπία, αλλά και το χιούμορ των δύο παρουσιαστών.
Άλλωστε, με ύψος 1,79, εννέα πόντους δηλαδή λιγότερο από τον Κώστα Παπαχλιμίντζο, ευλόγως έχουν βάλει από κοινού ψηλά τον πήχη».