ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Τζάγκερ, Ρίτσαρντς και Ελτον Τζον αποχαιρετούν τον Τσάρλι Γουότς


Σε ηλικία 80 ετών πέθανε ο ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουότς, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο ντράμερ πέθανε ειρηνικά σε νοσοκομείο.. του Λονδίνου περιτριγυρισμένος από τη οικογένειά του.
Ο Charlie Watts, ήταν ντράμερ για τους Rolling Stones από το 1963 όταν δημιουργήθηκε το συγκρότημα μαζί με τον Mick Jagger, Keith Richards και τον Brian Jones.Ο Watts θεωρείτο ως ένας από τους καλύτερους ροκ ντράμερ καθώς το απλό και απέριττο στυλ του έκρυβε εξαιρετικές ικανότητες και μία πραγματικά «τρομακτική» αίσθηση του ρυθμού σε σημείο που να χαρακτηριστεί κάποιες φορές ως μετρονόμος.
Ο Μικ Τζάγκερ αποχαιρέτησε τον επί περίπου 60 χρόνια φίλο και συνεργάτη τους στους Rolling Stones με μία φωτογραφία του Τσάρλι Γουότς, την οποία ανήρτησε τόσο στο λογαριασμό του στο twitter όσο και στο instagram.
Ο Κιθ Ρίτσαρντς με τη σειρά του επισύναψε μία φωτογραφία με τα ντραμς της μπάντας και την επιγραφή «Κλειστόν».
Ηδη απο χθες δεκάδες επώνυμοι από το χώρο της μουσικής και του θεάματος αποτίουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα.
Ενας από τους πρώτους που αντέδρασαν στο άκουσμα του θανάτου του ήταν ο Ρίνγκο Σταρ, ο ντράμερ των Beatles, γράφοντας: «Ο Θεός να σε ευλογεί Charlie Watts, θα μας λείψεις. Γαλήνη και αγάπη στην οικογένειά σου».
Ο Ελτον Τζον έγραψε: «Μία πολύ θλιβερή μέρα. Ο Charlie Watts ήταν ο απόλυτος ντράμερ. Ο πιο κομψός άνδρας και μία υπέροχη παρέα».
Ο Πολ Μακάρτνεϊ δήλωσε: «Ήξερα ότι ήταν άρρωστος αλλά δεν ήξερα πόσο. Συλλυπητήρια στους Stones. Είναι ένα μεγάλο πλήγμα γι’ αυτούς επειδή ο Τσάρλι ήταν φανταστικός ντράμερ και σταθερός σαν βράχος».