ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Στο δυναμικό του Star (και επίσημα) ο Γιώργος Ευγενίδης


Μετά την αποχώρηση της Κάτιας Μακρή από τον μιντιακό όμιλο της οικογένειας Βαρδινογιάννη προκλήθηκε ντόμινο εξελίξεων στο STAR με τις αλλαγές που δρομολογήθηκαν να είναι άμεσες..
Στο πλαίσιο αυτό μπήκαν οι υπογραφές στο κανάλι με τον δημοσιογράφο Γιώργο Ευγενίδη ο οποίος πέρα από το μεσημεριανό δελτίο στο κανάλι θα μετέχει ως σχολιαστής και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο πλευρό της Μάρας Ζαχαρέα ενώ θα καλύπτει το κυβερνητικό ρεπορτάζ.
Ο Γιώργος Ευγενίδης εντάσσεται και επισήμως στο δυναμικό του Star καθώς σε ανακοίνωση του καναλιού αναφέρεται:
"Το Star συνεχίζει να ενισχύει το δημοσιογραφικό δυναμικό των ειδήσεων και ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Γιώργο Ευγενίδη.
Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Γιώργος Ευγενίδης θα αναλάβει καθημερινά την παρουσίαση του Μεσημεριανού Δελτίου Ειδήσεων του Star (Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:00), το κυβερνητικό ρεπορτάζ και – όταν η επικαιρότητα το απαιτεί – θα βρίσκεται στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ως σχολιαστής, στο πλευρό της Μάρας Ζαχαρέα.
Η Διοίκηση του σταθμού εύχεται στον Γιώργο Ευγενίδη καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα".