ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Το γέλιο...


Ιδιαίτερη αναφορά στο καρφωμένο χαμόγελο που είχε στο πρόσωπό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την ώρα της μεγάλης καταστροφής από τις πυρκαγιές, έκανε.. ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ομιλία του στη Βουλή.
Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ο Αλέξης Τσίπρας του επεσήμανε ότι προκαλεί φόβο ένας πρωθυπουργός που στερείται της ικανότητας να αντιληφθεί το μέγεθος της καταστροφής και γελάει προκαλώντας μεγαλύτερο πόνο, οργή και ανασφάλεια στους πολίτες.
Είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ:
«Γιατί προκαλεί φόβο ένας πρωθυπουργός ο οποίος δεν στερείται μόνο της ικανότητας να διοικεί, αλλά στερείται και της στοιχειώδους ικανότητας να αντιληφθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει προκαλέσει.
Ένας πρωθυπουργός που την ώρα μιας τραγωδίας αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο και την αγωνία των άλλων. Ακόμα κι εκείνων που τον εμπιστεύτηκαν.
Και γελάει, το επαναλαμβάνω, γελάει, την ώρα της μεγάλης συμφοράς. Αυτό το γέλιο σας σε απευθείας μετάδοση την ώρα της συνέντευξής σας, κύριε Μητσοτάκη, πολλαπλασίασε τον πόνο, την απόγνωση, την οργή, για την τραγωδία της φωτιάς.
Δεν ξέρω αν είστε αδιάφορος επειδή δεν καταλαβαίνετε, ή δεν καταλαβαίνετε επειδή είστε αδιάφορος».