ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Αποχώρηση - βόμβα στο Star


«Θα το πω απλά, σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα. Φεύγω. Ήταν επιθυμία και του καναλιού και δική μου να ειπωθεί από εμένα ο λόγος που θα γίνει αυτό και να μην γίνουν παρερμηνείες. Κλείνει..
ένας κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από πολλά χρόνια».
Τα παραπάνω είπε ο Κρατερός Κατσούλης που ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου», του Star, την απόφασή του αποχωρήσει. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής εξήγησε μάλιστα τους λόγους που τον οδήγησαν στο να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση ενώ όσο μιλούσε η σύζυγός του και συμπαρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου αδυνατούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.
Η αποχώρηση Κατσούλη ήρθε μετά από επτά χρόνια συνεργασίας με τον ηθοποιό να εξηγεί:
«Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα. Φεύγω από την εκπομπή. Κλείνει ένας κύκλος με πολύ χαρά, συγκίνηση και αγάπη, γιατί ήταν μια δική μου, πολύ μεγάλη επιθυμία που σεβάστηκε το κανάλι, για ακόμα μια φορά. Ήταν επιθυμία και του καναλιού και δική μου να ειπωθεί από εμένα ο λόγος που θα γίνει αυτό και να μην γίνουν παρερμηνείες. Το κάνω τώρα διότι υπάρχει μια ταινία, το “Σμύρνη μου αγαπημένη”, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος εκεί και κάποια γυρίσματα που θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω».