ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Η ΕΣΗΕΑ τιμά τους δημοσιογράφους θύματα COVID-19 και στηρίζει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου και τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων, αποτίοντας φόρο τιμής στους δημοσιογράφους που πέθαναν.. από Covid-19, αντιπροσωπεία των Διοικήσεων της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ και της ΕΦΕ επισκέφθηκε χθες το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.
Οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών Ενώσεων ευχαρίστησαν τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου για την υπεράνθρωπη μάχη που δίνουν καθημερινά στον αγώνα κατά της πανδημίας και στο πρόσωπο αυτών, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές όλης της χώρας για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν.
Παράλληλα με τον καθημερινό αγώνα όλων των στελεχών των υγειονομικών υπηρεσιών, στην πρώτη γραμμή βρέθηκαν από την αρχή και οι δημοσιογράφοι, δίνοντας τη μάχη της ενημέρωσης, εκατοντάδες από τους οποίους σε όλο τον κόσμο έχασαν τη ζωή τους από τον θανατηφόρο ιό.
Οι εκπρόσωποι του Νοσοκομείου οι κ. Ευάγγελος Γιαβασόπουλος, Διευθυντής της Νοσηλευτικής υπηρεσίας του Σισμανόγλειου και η κυρία Ξανθή Τσιαφάκη, Διευθύντρια της Α’ Πνευμονολογικής Κλινικής, αφού ευχαρίστησαν, εξέθεσαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά ως νοσοκομείο αποκλειστικά για ασθενείς Covid-19 και ζήτησαν τη συμβολή και των δημοσιογράφων, για την κατά το δυνατόν ομαλότερη επιστροφή στην κανονικότητα, μέσω της σωστής ενημέρωσης για τον εμβολιασμό.