ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Eρχονται αλλαγές στην ΕΡΤ – Ποιες καρέκλες «τρίζουν»


Τεράστιες αλλαγές θα δούμε στη σύνθεση του νέου προγράμματος της ΕΡΤ την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ο τομέας που αναμένεται να επηρεαστεί περισσότερο είναι ο ενημερωτικός, καθώς σύμφωνα..με το ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης προβληματίζουν τους ιθύνοντες, οι οποίοι φέρονται να αναζητούν λύση.
Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, θα κληθεί να πάρει σημαντικότατες αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον των επί χρόνια παρουσιαστών της δημόσιας τηλεόρασης.
Το μεγάλο δίλλημα είναι αν θα συνεχίσει να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ή όχι, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί σύντομα, προκειμένου να «στηθεί» το νέο πρόγραμμα, όπως συμβαίνει και στα ιδιωτικά κανάλια.
Ο νέος προγραμματισμός φαίνεται να επηρεάζει και την πρωινή εκπομπή «Από τις έξι», καθώς υπάρχουν σκέψεις οι παρουσιαστές Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς να αξιοποιηθούν σε άλλο πόστο. 
- πηγή: topontiki