ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Ο... «εδώ κάνω κουμάντο εγώ»


Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το βίντεο που δημοσίευσε η ενημερωτική ιστοσελίδα sputniknews.gr και δείχνει οδηγό λεωφορείου στην Αθήνα (γραμμή Α11) με ύφος τραμπούκου να σηκώνει από τη.. θέση του μετανάστη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μια γυναίκα ζήτησε από τον μετανάστη να της παραχωρήσει την ελεύθερη θέση που κρατούσε (λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού) απαιτώντας να κάτσει. Η ίδια, μάλιστα, ζήτησε από τον οδηγό να παρέμβει καθώς κατά τη γνώμη της δεν υπήρχε λόγος η θέση να παραμένει κενή.
Ο οδηγός μετά από τη σύσταση της γυναίκας, σταμάτησε το λεωφορείο και έφτασε στην πίσω μεριά της καμπίνας όπου με απαξιωτικό ύφος απευθύνθηκε στον αλλοδαπό επιβάτη.
«Σήκω πάνω να κάτσει η κυρία, εδώ κουμάντο κάνω εγώ» ακούγεται να λέει στο βίντεο ο νταής οδηγός και ενώ προηγουμένως την κενή θέση πρόλαβε να πάρει ένας άλλος επιβάτης που επικροτούσε την απαράδεκτη στάση του οδηγού.
Το περιστατικό έληξε με τον μετανάστη να σηκώνεται παρά τη θέλησή του από το κάθισμα και να κατεβαίνει από το λεωφορείο.

- πηγή: efsyn