ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Κλείνει ο Amagi Radio


Λίγες ημέρες μετά τον ξαφνικό θάνατο της Μαρίας Τσάκος, ανακοινώθηκε και το τέλος του διαδικτυακού σταθμού Amagi.Την είδηση έκανε γνωστή ο συνιδρυτής του σταθμού Κυριάκος.. Αθανασιάδης με.. ανάρτηση στο Facebook. Στη συγκινητική ανάρτηση ο συγγραφέας επιχειρεί να κάνει έναν απολογισμό της πορείας του σταθμού περιγράφοντας το όραμα αλλά και τη συνεργιασία του με τη Μαρία Τσάκος. Φυσικά δεν παραλείπει να ευχαριστήσει και τους ακροατές…
Ο Amagi ιδρύθηκε το 2012 από τη Μαρία Τσάκος και τον Κυριάκο Αθανασιάδη. Πρωτοεξέπεμψε δοκιμαστικά στις 31 Αυγούστου και «επίσημα» στις 15 Οκτωβρίου. Ήταν πολιτικός, πολιτιστικός και μουσικός διαδικτυακός σταθμός.
Ο κυριάκος Αθανασιάδης έγραψε μεταξύ άλλων στο fb:
«Η Μαρία, παρά τα πολλά, πάρα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε διαρκώς, έδωσε τα πάντα στον σταθμό από την πρώτη στιγμή, από όταν έψαχνε για το πιο κατάλληλο σπίτι στα Εξάρχεια (εκείνο το σπίτι, εντέλει, με τις γάτες του γείτονα), και τον κράτησε πάντα στην πρώτη θέση — με διαφορά. Αυτό που έχει καταφέρει δεν έχει όμοιό του, ούτε θα έχει ποτέ.
Και μπροστά στον δικό της χαμό, το κλείσιμο του ραδιοφώνου δεν αξίζει να μας λυπεί περισσότερο από καθόλου. Το ραδιόφωνο θα κλείσει λοιπόν, δεν γίνεται αλλιώς. Συνεχίζουμε κανονικά με το σάιτ, χάρη στο οποίο γεννήθηκαν μέχρι σήμερα τέσσερα-πέντε καλά βιβλία — και είναι στα σκαριά άλλα δύο».