ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Ζορίζεται στις φυλακές του Βελγίου ο Λαγός


Μέσα από τη φυλακή στην περιοχή St. Gilles των Βρυξελλών μίλησε στους οπαδούς του ο Γιάννης Λαγός. Ο ευρωβουλευτής, καταδικασμένος σε 13 χρόνια φυλάκιση χρυσαυγίτης παραπονιέται για.. τις συνθήκες κράτησης και διαμαρτύρεται που το μεγαλύτερο μέρος των κρατουμένων είναι Άραβες που λόγω του επερχόμενου Ραμαζανιού φωνάζουν συχνά "Αλλάχ Ακμπάρ".
«Βρίσκομαι σε μία φυλακή υψίστης ασφαλείας μέσα σε μία πτέρυγα όπου το 95% είναι Άραβες και κραυγάζουν κάθε βράδυ γιατί τώρα πλησιάζει το ραμαζάνι "Αλλάχ Ακμπάρ" και έχουν όλα τα δικαιώματα και εγώ είμαι εδώ και μιλάω για Ελλάδα και για ορθοδοξία», λέει.
Παρόλ' αυτά πάντως, παραμένει αμετακίνητος στις απόψεις του και δεν έχει ούτε ίχνος μετάνοιας για τις πράξεις της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.
Μέσα σε αυτό το κλίμα, μάλλον αληθεύουν οι φήμες που κυκλοφορούν στις Βρυξέλλες, ότι ο Λαγός ζητά πλέον μόνος του να εκδοθεί στην Ελλάδα! Πάντως η απόφαση των βελγικών Αρχών αναμένεται εντός της προσεχούς εβδομάδας.