ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

«Μεικτή Ρέπορτερ Παναθηναϊκού»• μια παλιά φωτογραφία...

Μπορείς να την πεις και «Μεικτή Ρέπορτερ Παναθηναϊκού». Μια μεγάλη ομάδα αθλητικών συντακτών με αντικείμενο το ρεπορτάζ για μια μεγάλη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου που σήμερα αναξιοπαθεί. Η φωτογραφία έρχεται από το παρελθόν –όχι το πολύ μακρινό αλλά, δυστυχώς, όχι και το πολύ κοντινό: Φεβρουάριος 2001, Γκρατς. Οι απεσταλμένοι των αθηναϊκών εφημερίδων για τον αγώνα τού Παναθηναϊκού στο..
Τσάμπιονς Λιγκ με τη Στουρμ Γκρατς φωτογραφίζονται με έναν από τους πιο αγαπητούς (και πιο δημοσιογραφικούς) προπονητές που πέρασαν από τον αθηναϊκό σύλλογο και την Ελλάδα: τον Ίβιτσα Όσιμ που τότε είχε μεταπηδήσει στην αυστριακή ομάδα.
Τη δημοσίευσε στο fb ένας από τους εικονιζόμενους ρεπόρτερ, ο φίλος Μιχάλης Κοσμετάτος. Όλοι αγαπημένοι συνάδελφοι. Τα ονόματά τους: Από αριστερά, Γιάννης Σερέτης, Πάνος Σαμαράς, Ανδρέας Μπέτσης, Στέφανος Κούμπης, Μιχάλης Κοσμετάτος, ο Βόσνιος πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού (και τότε της Στουρμ) Ίβιτσα Όσιμ, Χρήστος Φασούλας, Μανώλης Σαριδάκης, Στέλιος Σαρέσκος, ο αείμνηστος Σπύρος Μήτσης και Κώστας Χαλέμος. Όπως αναφέρει ο Μιχάλης, τη φωτογραφία του την έδωσε ο συνάδελφος Κώστας Ζαρέντης.

- από το μπλογκ του Harddog