ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Ποιοι θα αντικαταστήσουν τον Λιάγκα στον ΣΚΑΪ

Η προβολή της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» θα διακοπεί από τις 20 έως τις 24 Ιανουαρίου μετά την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και θα επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.
Εκτός προγράμματος του ΣΚΑΪ θα μείνει από αύριο Δευτέρα και για πέντε μέρες η εκπομπή «Μεσημέρι» του Γιώργου Λιάγκα, λόγω.. της ποινής που επιβλήθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Το «Μεσημέρι» θα αντικαταστήσουν κατά το ήμισυ οι «Αταίριαστοι» με τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα, οι οποίοι για τις επόμενες 5 μέρες θα αρχίζουν στις 10.00 και θα τελειώνουν την εκπομπή τους στις 13.00.
Στη συνέχεια και μέχρι το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων θα προβάλλεται το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος». Η Ανεξάρτητη Αρχή, εκτός της πενθήμερης διακοπής, επέβαλε στο «Μεσημέρι» και πρόστιμο 150.000 ευρώ για την «υποβάθμιση της ποιοτικής στάθμης του προγράμματος».
Παρά τις φήμες περί οριστικής διακοπής της εκπομπής κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Άλλωστε ο Γιώργος Λιάγκας έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σταθμό και σε κάθε περίπτωση ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.
- πηγή: ethnos.gr