ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Οι «Κανάκηδες» αδειάζουν τη Στάη για την «υποκλοπή»

«Τα πλάνα τα πήραμε από το web tv του Open»

Καμία υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν. Η εκπομπή χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο, υλικό που έχει δημοσιοποιηθεί, είτε στον τύπο, είτε στην τηλεόραση είτε στο διαδίκτυο. Αυτό αναφέρουν σε επιστολή τους οι Ράδιο Αρβύλα απαντώντας, έτσι και στην Έλλη Στάη στα περί «διαρροής-υποκλοπής των αποσπασμάτων από το..
backstage της συνέντευξης του πρωθυπουργού στο Open».
Όπως αναφέρουν στην επιστολή τους το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως "δημόσια εκτεθειμένο προιόν" και πως καμια υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν ενώ τα πλάνα αλιεύτηκαν από τη web tv του Open που είχε αναρτηθεί στις 11 το πρωί της 10ης Ιανουαρίου, το επόμενο, δηλαδή, πρωί από τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.
Η δημοσιοποίηση του βίντεο (ΕΔΩ) από την παρέα του Αντώνη Κανάκη στο Ράδιο Αρβύλα του ΣΚΑΪ έχει προκαλέσει την οργή της ΣΤΑΗ που την εξέφρασε καλυμένα και σε κείμενό της (ΕΔΩ) ενώ στο κανάλι OPEN υπάρχει αναστάτωση (ΕΔΩ) και προσπαθούν να βρουν πως διέρρευσε το βίντεο.

Δείτε την ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα: