ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Λαλίστατος Τσουκάτος... μουγγά ΜΜΕ

Μαγική εικόνα χωρίς εικόνα είναι πλέον όχι μόνο οι καταθέσεις αλλά και ολόκληρη η δικαστική διαδικασία που συνεχίζεται για το μεγάλο σκάνδαλο της SIEMENS.
Ξεχασμένες οι μίζες των εκατοντάδων εκατομμυρίων προς κόμματα και φυσικά πρόσωπα προκειμένου να διασφαλίζει πωλήσεις και συμβάσεις και να εισπράττει ζεστό κρατικό χρήμα η γερμανική εταιρεία.
Ξεχασμένη επίσης η άνετη..
διαφυγή των κατηγορουμένων και μαρτύρων στο εξωτερικό αλλά και η τελική συμφωνία της ντροπής που δεν απέδωσε ούτε τα ελάχιστα στο κράτος χωρίς καν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.
Στην ανάγκη να ξεχαστούν μπροστά στον αέρα των δημοσκοπήσεων τα κόκκινα δάνεια των δύο κομμάτων, να ξεχαστούν οι δωροδοκίες και οι εμπλοκές προσώπων πλην των όσων θέλοντας και μη βγήκαν στην επιφάνεια και κυρίως να στηθεί το σκηνικό «υποδοχής» του επερχόμενου ποινικού σκέλους του σκανδάλου NOVARTIS ως πολιτική σκευωρία, τα όσα αποκάλυψε χθες ο Θ. Τσουκάτος σκεπάστηκαν αμέσως με τα βαριά παπλώματα των γαλαζοπράσινων ΜΜΕ.
Α.Ψ. / ΕφΣυν