ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Δημοσιογράφοι κινδυνολογούντες

«ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών υπάρχουν μόνο στη φαντασία δημοσιογράφων που για δικούς τους λόγους κινδυνολογούν. Όσα είπε ο κ. Δραγασάκης στο πλαίσιο πολιτικού διαλόγου εντός κοινοβουλίου διαστρεβλώθηκαν για να δημιουργηθούν εντυπώσεις. Ο Δραγασάκης απλώς εξήγησε..
τους λόγους για τους οποίους η καταπολέμηση του προβλήματος των κόκκινων δανείων είναι κοινωνικό ζήτημα» δήλωσε o κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7.
***
«ΤΟ ΑΥΓΟ του φιδιού εκτρέφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα καταθέσω αγωγή εναντίον του για τη στοχοποίηση μου». Αυτό δήλωσε η υφυπουργός ΠΡΟΠΟ Κατερίνα Παπακώστα, μιλώντας στην εκπομπή Απευθείας της ΕΡΤ1 και συμπληρώνοντας ότι η ίδια εναντιώθηκε στην ακροδεξιά της Ν.Δ. και για το λόγο αυτό διεγράφη και δεν έφυγε όπως λένε.. Η Παπακώστα πρόσθεσε ότι θα καταθέσει την αγωγή ως πρόεδρος του ΝΕΟ.
***
«ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι διαπλεκόμενοι αλλά ένα μεγάλο τους κομμάτι είναι». Αυτό είπε μιλώντας στο κανάλι Kontra ο αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε σχετική ερώτηση για το πρόσφατο περιστατικό με δημοσιογράφους στο Ερρίκος Ντυνάν κι όπως εξήγησε
«έκαναν κοπτοραπτική των δηλώσεων, έδειξαν 15-20 δευτερόλεπτα για να πουν, ότι είμαι επιθετικός, τσαμπουκάς, ότι υβρίζω κλπ».
***
«ΕΝΩΤΙΚΟ προσκλητήριο αλλαγής στην πόλη μετά από 13 χρόνια», απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος, σε ανοικτή εκδήλωση του συνδυασμού «Ενωμένο Μαρούσι», όπου ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες 41 δημοτικών συμβούλων (22 ανδρών και 19 γυναικών) και γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη βόρειας Αθήνας, προκειμένου να «αφοσιωθεί πλήρως στο Μαρούσι».