ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Ψάχνονται στο Open - Έξαλλη η Στάη

Ενας -εκτός «αέρα»- διάλογος μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και της  Έλλης Στάη, την ημέρα της συνέντευξης του πρωθυπουργού στο κανάλι Open, είδε το φως της δημοσιότητας και έφερε φουρτούνες στο συγκρότημα Σαββίδη. Το βίντεο έφερε χθες στο φως ο Κανάκης και η παρέα του στον ΣΚΑΪ και τώρα στην Παιανία ψάχνονται πως βρέθηκε εκεί το υλικό..
Ο διάλογος περιλαμβάνει εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις και αβρότητες με τη δημοσιογράφο, να κάνει χαριτολογώντας(;) άνοιγμα προς τον Τσίπρα προκειμένου να πολιτευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο Οpen επικρατεί εκνευρισμός και αναστάτωση για τη  διαρροή των πλάνων και το ηχητικό απόσπασμα πριν απο την συνέντευξη του πρωθυπουργού. Ψάχνουν να βρουν ποιος έδωσε το υλικό στους Ράδιο Αρβύλα.  Εξαλλη με τη διαρροή είναι φυσικά και η 'Ελλη Στάη και ειδικά με τα σχόλια του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του που ακολούθησαν μετά την προβολή του βίντεο. (δείτε ΕΔΩ)