ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Η Άλκη Ζέη στο ert.gr

Η μεγάλη Ελληνίδα συγγραφέας Άλκη Ζέη παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στη δημοσιογράφο Τζένη Χαραλαμπίδου για τον ειδικό ιστότοπο της ΕΡΤ book.ert.gr με αφορμή την ανάδειξη της Αθήνας ως Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Βιβλίου 2018.
Η Άλκη Ζέη μιλά στην κάμερα για τα μυθιστορήματά της, τις τηλεοπτικές σειρές της ΕΡΤ που.. βασίστηκαν σε δύο από τα βιβλία της («To καπλάνι της βιτρίνας» και «Ο ψεύτης παππούς»), για το αν τα Ελληνόπουλα σήμερα διαβάζουν, για τον δάσκαλο που αγωνίζεται να εντάξει το βιβλίο στη ζωή των μαθητών του και για την επίδραση της ανάγνωσης στον λόγο και στη σκέψη των παιδιών.
Δείτε όλη την συνέντευξη που έδωσε η αγαπημένη συγγραφέας στη διεύθυνση book.ert.gr/featured/alki-zei Στο book.ert.gr είναι διαθέσιμες περισσότερες on camera συνεντεύξεις από Έλληνες και ξένους συγγραφείς, αποκλειστικά για την ΕΡΤ, στο πλαίσιο της δράσης «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου».