ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Η μισή συγγνώμη Γιαννακόπουλου για το κόκκινο στρινγκ...

Δημόσια συγγνώμη -όχι από όλους- ζήτησε γενικά και αόριστα ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την κίνησή του να αφήσει ένα... κόκκινο στρινγκ στον πάγκο του Ολυμπιακού (EΔΩ), αμέσως μετά το ματς που έληξε άδοξα στο ΟΑΚΑ.
Η δήλωση Γιαννακόπουλου στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport 24 Radio 103,3, για το περιστατικό έχει ως εξής: «Έχοντας διαβάσει και παρακολουθήσει τα διάφορα ΜΜΕ, θεωρώ ότι είναι άτυχο να δίνεται..
η σημασία που δόθηκε σε αυτή τη λανθασμένη κίνηση. Έγιναν τραγελαφικά πράγματα από τον Ολυμπιακό. Ο κάθε δημοσιογράφος έχει το δικαίωμα να αφιερώσει όσο χώρο θέλει στα περιστατικά. Κακώς έχει δοθεί τόσο μεγάλη έκταση. Αυτή ήταν μια λανθασμένη κίνηση. Θέλω να απολογηθώ από όλους τους ανθρώπους του μπάσκετ, πλην των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Εκείνοι το προκάλεσαν. Ήταν σε επίπεδο χιούμορ. Αν είναι τόσο κακό, τότε να τιμωρηθώ. Δεν είμαι έμμεση συγγνώμη, είναι άμεση συγγνώμη. Είναι συγγνώμη από τον κόσμο και τους αθλητές του Παναθηναϊκού. Αυτή η κίνηση έκλεψε λίγο από την νίκη στο παρκέ και τον εξαίρετο κόσμο στις κερκίδες. Κατ' επέκταση η συγγνώμη μου αφορά και τον κόσμο του μπάσκετ. Είμαι πάνω από όλα οπαδός. Όχι και οπαδός, πάνω από όλα οπαδός. Δεν το έχω κρύψει».

Η Αργυρώ Γιαννουδάκη έγραψε σχετικά στο fb:
Aς μπούμε στο μυαλό του ισχυρού άνδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, o οποίος απόθεσε ένα γυναικείο κόκκινο εσώρουχο σε κάθισμα στην πλευρά του Ολυμπιακού, λίγο μετά την αποχώρηση των «ερυθρολεύκων».
Στόχος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν σαφέστατα να περάσει διπλό μήνυμα. Το πρώτο ήταν προφανώς ότι «ξεβράκωσε» τον Ολυμπιακό και το δεύτερο ότι στον Ολυμπιακό είναι παρενδυτικοί (οι άνθρωποι που αρέσκονται να φορούν εσώρουχα και ρούχα του αντίθετου φύλου).
Η πράξη αυτή με το διττό συμβολισμό αποσκοπούσε στο να μειώσει τον Ολυμπιακό.
Ο κύριος Γιαννακόπουλος θεωρεί αστείο να ξεβρακώνεις κάποιον. Το χθεσινό συμβάν έρχεται λίγες μέρες αφότου ένα 13χρονο αγόρι ξεβράκωσε ένα 12χρονο επίσης αγόρι στις τουαλέτες ενός σχολείου στου Ζωγράφου και ασέλγησε σε βάρος του και χιλιάδες γυναίκες βιάζονται και κακοποιούνται σε όλο τον κόσμο καθημερινά.
Ο κύριος Γιαννακόπουλος θεωρεί αστείο ή μειωτικό για την ομάδα του Πειραιά να υπονοεί ότι είναι τραβεστί ή πούστηδες. Το χθεσινό συμβάν έρχεται λίγους μήνες αφότου ένας άνθρωπος, ο Ζακ Κωστόπουλος δολοφονήθηκε άγρια από συμπολίτες μας επειδή πίστευαν ότι είναι κατώτερος και οι ίδιοι μάγκες και αλάνια.
Η πλάκα είναι πλάκα όταν γελάμε όλοι!
Η κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν χυδαία από κάθε άποψη και οφείλει αναλογιζόμενος τα όσα συμβαίνουν γύρω μας να ζητήσει συγγνώμη ειλικρινή, όχι μόνο από τον Ολυμπιακό, από τον οποίο δεν ζήτησε αλλά απ' όλους μας.