ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Κ. Μανιμανάκης: Σωτήρη καλή δύναμη

Υστερα από ψηφοφορία δύο ημερών ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης η εκλογική διαδικασία για την επιλογή διευθυντή σύνταξης στην Εφημερίδα των Συντακτών μετά την αποχώρηση του Γιάννη Σμυρλάκη που ανέλαβε διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στην ΕΡΤ.Νέος διευθυντής Σύνταξης αναδείχθηκε ο Σωτήρης Μανιάτης 65 ψήφους έναντι 46 που πήρε ο έτερος υποψήφιος..
Κώστας Μανιμανάκης (φωτογραφία), ο οποίος έγραψε στο fb:
«Στην "Εφημερίδα των Συντακτών" στα έξι χρόνια λειτουργίας μάθαμε να συνθέτουμε και να λειτουργούμε με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες.
Η Δημοκρατία είναι μια δύσκολη υπόθεση. Κουραστική κάποιες φορές. Άλλα απαραίτητη και εποικοδομητική.
Μέσα από αυτές τις διαδικασίες εκλέξαμε χτες το νέο Διευθυντή Σύνταξης.
Προσωπικά ευχαριστώ τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους και τιμώ τους συναδέλφους που είχαν διαφορετική άποψη.
Με ισχυρή εντολή λοιπόν ο Σωτήρης Μανιάτης αναλαμβάνει από σήμερα τα νέα του καθήκοντα, με όλους εμάς συμπαραστάτες στην κοινή μας υπόθεση και στη υλοποίηση συλλογικών αποφάσεων.
Οι εκλογές είναι ένα δίλημμα που το απαντάει κανείς με πλήθος κριτηρίων.
Η λήψη και πολύ περισσότερο η εφαρμογή συλλογικών αποφάσεων έχει άλλες απαιτήσεις.
Σωτήρη καλή δύναμη.
Η Εφημερίδα των Συντακτών ανήκει στους συντάκτες της, και έχει εργοδότες μόνο τούς αναγνώστες της. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.»