ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Τρομάρα σας (πληθυντικός ευγενείας)...

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση άσκησε κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Οταν τρομάρα σας γίνετε πρωθυπουργός θα γράφετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας δικαστικές αποφάσεις».
«Η στάση σας είναι θεσμικά επικίνδυνη. Αν το θέμα σας είναι.. ότι είστε σίγουρος πως θα κερδίσετε τις επόμενες εκλογές, γιατί δεν ψηφίζετε όλα τα άρθρα που προτείνουμε και με τα οποία διαφωνείτε για να έχετε τα χέρια σας λυμένα. Αν η θεσμική σας προσέγγιση κι όχι άλλη σκοπιμότητα είναι αυτή που καθοδηγεί τη θέση και την άποψή σας και αν ταυτόχρονα έχετε την απόλυτη σιγουριά της εκλογικής νίκης, γιατί αποφασίζετε να εστιάσετε στο άρθρο αυτό, ένα κρίσιμο άρθρο θεσμικά και πολιτικά για την εκλογή του ΠτΔ με το οποίο διαφωνείτε» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.
Όταν ο πρωθυπουργός είπε τη φράση «τρομάρα σας, όταν γίνετε πρωθυπουργός» κάποιος φώναξε «ντροπή». «Ντροπή για τη στάση σας ή γι’ αυτά που λέω εγώ;» απάντησε ο Τσίπρας.