ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Το κόκκινο στρινγκ και ο Δ. Γιαννακόπουλος

Μετά την απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί στο β' ημίχρονο, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
«Όλα αυτά που γίνονται είναι μεθοδευμένα. Έχουν απλήρωτους παίκτες. Έχουν ρίξει λευκή πετσέτα. Οι Αγγελόπουλοι θέλουν να φύγουν από τον Ολυμπιακό. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Και εμείς έχουμε χάσει αλλά δεν..
φεύγουμε από το γήπεδο», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της ΕΡΤ για την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο.
Λίγο αργότερα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατευθύνθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού όπου άφησε ένα κόκκινο εσώρουχο (στρινγκ). Κάποιοι είπαν ότι η κίνηση ήταν συμβολική και ένα μήνυμα για του Αγίου Βαλεντίνου!.. Μόνο που δεν είναι καθόλου αστείο...

  Αντιγράφουμε από το fb το Μαν. Γρηγοράκη:
** Φοβερή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο β' ημίχρονο! Δεν υπάρχει.
** Εν τω μεταξύ αν έφευγαν από το γήπεδο όσες ομάδες (αισθάνονται ότι) αδικούνται από τη διαιτησία δεν θα τελείωνε ούτε ένας αγώνας στην Ελλάδα.
** Ακουσε ο Όσκαρ Γκαρσία ότι ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε να παίξει και έφυγε για το κοντινότερο νοσοκομείο.