ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Α ρε Θανάση, τι έκανες!

Δεκαετίες πίσω, εποχή ακμής του Flash fm όταν ακόμα ανήκε στον Σωκράτη Κόκκαλη και η ακροαματικότητά του ήταν ψηλά, το κανάλι είχε χρήμα και στα μικρόφωνά του υπήρχαν μεγάλα ονόματα των ερτζιανών. Ανάμεσά τους και ο Θανάσης Λάλας που ήταν ήδη γνωστός δημοσιογράφος, κυρίως από την εργασία του στον ΔΟΛ, τις συνεντεύξεις με μεγάλα ονόματα στον Ταχυδρόμο, αλλά και την επιτυχημένη εκπομπή τα..
«Κακά παιδιά» που είχε προηγηθεί σε άλλα ραδιόφωνα (ξεκίνημα στον εύρωστο τότε 9,84), σε δίδυμο με τον Λάμπη Ταγματάρχη.
Αργότερα ο Λάλας είχε πρωινή παρουσία στον Flash με άλλον παρτενέρ: έναν νεαρό δημοσιογράφο, με παρθενική εμφάνιση στο ραδιόφωνο, τουλάχιστον σε υψηλό επίπεδο. Ο πρωτοεμφανιζόμενος στον Flash, ήταν άνετος στον λόγο του, φαινόταν να έχει μόρφωση, άποψη και γνώμη για πολλά θέματα, καθόλου ψαρωμένος πλάι στον έμπειρο συμπαρουσιαστή του, κολλούσε καλά μαζί του σε πνεύμα, χιούμορ, άνεση, λόγο και, βέβαια, έκανε μαζί του φάρσες -δεν θα τις έλεγες έξυπνες.
Στη μετέπειτα διαδρομή του Μπογδάνου η εξυπνάδα έγινε εξυπνακισμός, η άνεση θράσος, η γνώση ξερολίαση. Το όνομα του νεαρού έξυπνου (ή εξυπνάκια) ήταν Κωνσταντίνος (ποτέ Κώστας!) Μπογδάνος. Ο οποίος από την εποχή Λάλα και μετά έκανε επαγγελματικά άλματα, έγινε γνωστός, χρωματίστηκε πολιτικά, μπήκε στο ραδιόφωνο, έκανε τηλεόραση, προκάλεσε και προκλήθηκε, οραματίστηκε το γκρέμισμα της ΕΡΤ με τανκς και ετοιμάζεται για τα βουλευτικά έδρανα...
Α ρε Θανάση, τι έκανες!
- από το Harddog