ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Αποχωρήσεις και αλλαγές στην κορυφή του ομίλου Μάρη

Ανακατατάξεις και πάλι στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του μιντιακού ομίλου του Δημήτρη Μάρη. Μετά την έντονη φημολογία για αποχώρηση του δημοσιογράφου Βασίλη Σκουρή από τη θέση του διευθυντή στο Ραδιόφωνο247, ανακοινώθηκε και η αποχώρηση από την 24Media του υψηλόβαθμου στελέχους Σταύρου Δρακουλαράκου - πολλοί τον θεωρούσαν και ήταν το δεξί χέρι του Δ. Μάρη.
***
Ο Δημήτρης Μάρης, Πρόεδρος και Ιδιοκτήτης..
της 24Media, για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Στ. Δρακουλαράκο μετά από μια κοινή μακροχρόνια πορεία δήλωσε: «Η συνεισφορά του Σταύρου στην ανάπτυξη και τη σημερινή επιτυχία της 24Media είναι αδιαμφισβήτητη. Για 15 χρόνια μοιραστήκαμε το όραμα για τον μεγαλύτερο όμιλο ψηφιακών Μέσων στην Ελλάδα αλλά και την ικανοποίηση να το ζήσουμε στην πράξη. Τον χαιρετώ, με χαρά και συγκίνηση, για τα επόμενα του βήματα».
***
Από την πλευρά του ο Σταύρος Δρακουλαράκος, απερχόμενος Managing Director του ομίλου Μάρη, δήλωσε: «Τόσο για την επαγγελματική μου πορεία, όσο και για την χαρά να αποτελώ μέλος της οικογένειας της 24Media, η συνεργασία αυτή ήταν τιμή και προνόμιο. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου». Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Σταύρου Δρακουλαράκου θα ανακοινωθεί εντός των επομένων ημερών.
***
Μετά την πολυετή  πορεία της στον όμιλο Αττικών Εκδόσεων στη θέση της Marketing Director, η Δήμητρα Κρίθαρη αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου στην εταιρεία Alpha Editions AE.  Η Alpha Editions διαθέτει τίτλους όπως Elle, Hello, 7ΜέρεςTV και 4Τροχοί.