ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Το «ψυλλιασμένο» Έθνος κι η... καθυστερημένη Απογευματινή

Πολύ κουβέντα έγινε με το «αποκλειστικό» της εφημερίδας «δημοκρατία» του Γιάννη Φιλιππάκη για το ντου σε σπιτι στο Ψυχικό και τα θαμμένα 19.000.000 ευρώ. Παντως Αστυνομία και ΣΔΟΕ διαψεύδουν, ο Ακης απειλεί με προσφυγές στη Δικαιοσύνη ενώ η εφημερίδα επιμένει ότι είναι αληθή τα όσα ισχυρίζεται στο..
δημοσίευμά της (ΕΔΩ) .
##
Το "Εθνος" ηταν το μόνο ημερήσιο φύλλο που ειχε «ψυλλιαστεί» για το τι έρχεται με Κράτος και Εκκλησία. Απο τις 26 Οκτωβριου δημοσίευσε (πρώτο θεμα ήταν) ρεπορτάζ με ολες τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιοτητας μλις προχθες.
##
Στην γραμμή των κυριακάτικων και η... καθυστερημένη "Απογευματινή", κινείται μαθαίνουμε για συνοδευτικά περιοδικά. Κυνήγι; Αυτοκίνητο; Μόδα; Μαγειρική; Θα δείξει...
##
Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει την απόλυση της δημοσιογράφου Ανθής Παζιάνου, από την εφημερίδα Λέσβου «Εμπρός» (ΕΔΩ) και ζητάει την ανάκληση της  και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων της.