ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Τατσόπουλος: Εχω μειοψηφικές ιδέες στη ΝΔ

Δηλώσεις πολιτικών στο Πρώτο Πρόγραμμα

Δεν είμαι δεξιός, δεν είμαι κεντροδεξιός, έχω μειοψηφικές ιδέες στη ΝΔ, αλλά μπαίνω σε ένα χώρο ευρύτερο για να παλέψω για αυτές τις ιδέες, είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος στο Πρώτο πρόγραμμα και στους Θάνο Σιαφάκα και Γιώργο Νερούτσο, αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του με τη ΝΔ.
***
Θα είμαστε έτοιμοι στις ευρωεκλογές που θα..
γίνουν στις 26 Μαΐου, αλλά και θα είμαστε έτοιμοι να μετάσχουμε όταν χρειαστεί με τις δικές μας δυνάμεις στις εθνικές εκλογές. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση που έχει στόχο να καλύψει τις ανάγκες της κοινωνίας και όχι τα συμφέροντα των ισχυρών, είπε ο πρώην υπουργός της ΝΔ Ευάγγελος Αντώναρος στο Πρώτο πρόγραμμα και στους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Έλενα Καραγιάννη. Η ΝΔ έχει μπει στο δρόμο να γίνει ορφανοτροφείο με τον τίτλο Νέα Δημοκρατία και να περιμαζεύει όλους εκείνους που περιφέρονται από εδώ και εκεί, αλλάζουν κομματικά πρόσωπα, σημείωσε ο πρώην υπουργός, αναφερόμενος στις υποψηφιότητες Πανούτσου και Τατσόπουλου. 
***
Δεν χρειάζονται προσλήψεις στο δημόσιο, χρειάζεται εξορθολογισμός του δημοσίου, υπάρχουν δομές οι οποίες υστερούν και δομές που είναι υπεράριθμες σε προσωπικό. Υπάρχουν παραγωγικοί δημόσιοι υπάλληλοι και αργόμισθοι, πρέπει να αναζητήσουμε τους αργόμισθους στο δημόσιο, δήλωσε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης στο Πρώτο πρόγραμμα και στην Στεφανία Χαρίτου.
***
Βρέθηκε μια κυβέρνηση να κάνει εξεταστικές επιτροπές για την σπατάλη του δημοσίου χρήματος στην Υγεία, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός στο Πρώτο πρόγραμμα και στην Στεφανία Χαρίτου. Δεν είμαστε μόνο οι Συριζαίοι που λέμε ότι έγινε πάρτι στην Υγεία, βουλευτής της αντιπολίτευσης ο οποίος έχει περάσει και από το υπουργείο Υγείας είπε στη Βουλή ότι η κλοπή του χρήματος στο φάρμακο από το 2004 μέχρι το 2009 στοίχισε ένα μνημόνιο.
***
Η δικαιοσύνη ως Σώμα δεν εκφοβίζεται από τέτοιου είδους άθλιες ενέργειες, δήλωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Καστανίδης στο Πρώτο πρόγραμμα και στην Ευαγγελία Μπαλτατζή, αναφερόμενος στην απόπειρα επίθεσης του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ντογιάκου.
Τον τελευταίο καιρό η δημόσια συζήτηση που αφορά και την δικαιοσύνη διεξάγεται με έναν τρόπο που συχνά άτομα, δικαστικοί λειτουργοί στοχοποιούνται από διάφορες πολιτικές πλευρές, πρόσθεσε.