ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Έκανε πίσω ο Κορκίδης για τον Πειραιά

«Δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά!» έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βασίλης Κορκίδης. Επίσης με ανάρτησή του στο Facebook ο Βασίλης Κορκίδης, δηλώνει ότι δεν πρόκειται να βάλει υποψηφιότητα:
«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας..
Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική πρόταση στήριξης στην διεκδίκηση του δήμου Πειραιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, αλλά δυστυχώς οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να αναλάβω μία τόσο μεγάλη ευθύνη για τη πόλη που αγαπώ. Λυπάμαι πολύ εάν απογοητεύω κάποιους συμπολίτες μου με την τελική απόφαση μου, όμως θέλω να πιστέψετε ότι είναι αποτέλεσμα δύσκολης αλλά ώριμης σκέψης. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους».
Ο Β. Κορκίδης ήταν σίγουρο ότι θα ανακοινώσει σήμερα Δευτέρα 12 Νοεμβρίου την υποψηφιότητά του για τον δήμο Πειραιά, με τη στήριξη της ΝΔ, ενώ είχε γίνει γνωστό πως πρόκειται να αποχωρήσει από την προεδρία της ΕΣΣΕ. Μετά όμως το σημερινό ραντεβού με τον Κυριακο Μητσοτάκη ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος και κάποιοι είπαν ότι ο Μητσοτάκης «έφαγε πόρτα» από τον Κορκίδη. Ομως ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά είχε κλείσει χώρο για να ανακοινώσει αύριο επισήμως την υποψηφιότητά του, ενώ είχε προγραμματίσει για τον ίδιο λόγο μια σειρά τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εμφανίσεών.
Παρεμπιπτόντως την περασμένη Πέμπτη ο νυν δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ανακοίνωσε την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα για τη διεκδίκηση εκ νέου του Δήμου Πειραιά, παρουσία και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ «Ολυμπιακός» Βαγγέλη Μαρινάκη, στο  δημαρχείο Πειραιά σε συνάντηση των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής».