ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Άλλος για τον ΣΚΑΪ 24

Στον ΑΝΤ1 – λένε, οι φήμες ότι τον περιμένουν για να παρουσιάζει μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο το ενημερωτικό πρωινό του Σαββατοκύριακου… Σύμφωνα όμως με το enimerosi24, βάσιμες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι θα πάει Φάληρο! Ο λόγος για τον Δημήτρη Καμπουράκη που φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Αλαφούζο,..
προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του ΣΚΑΪ 24.
***
Και όποιος ανησυχούσε για το τι γίνεται με τον Νίκο Ευαγγελάτο και αν θα είναι στην τηλεόραση μετά την διακοπή της συνεργασίας με το Open (πρώην Epsilon), ιδού: Το νέο επαγγελματικό του βήμα προετοιμάζει ο Ν. Ευαγγελάτος και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Happy Day ο δημοσιογράφος έδωσε τα χέρια με τον Γιάννη Αλαφούζο και θα ενταχθεί στον περιφερειακής εμβέλειας ενημερωτικό ΣΚΑΪ 24.
***
Ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν θα παρουσιάζει, λέει, κεντρικό δελτίο ειδήσεων αλλά θα έχει απογευματινή ενημερωτική εκπομπή σαν αυτή που παρουσίαζε στο κανάλι Epsilon και η οποία θα βγαίνει στον «αέρα» πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Το νέο κανάλι  ΣΚΑΪ 24 θα είναι περιφερειακής εμβέλειας και η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο.