ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Το «Φαινόμενο Πιτσιρίκος» και η φιλοξενία στην Ελληνοφρένεια

Το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ελληνοφρένεια του Real fm, ο Θύμιος Καλαμούκης και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, οι οποίοι δεν είναι καθόλου «ψευτο-» αλλά καθαροί και σταθεροί στις θέσεις τους, παιδιά του ΚΚΕ που το υπηρετούν χωρίς ταλαντεύσεις, αφιέρωσαν όλη την ωριαία εκπομπή τους για μια κινγκ σάιζ φιλοξενία. Για να δώσουν διαφημιστικό βήμα στον Χριστόφορο Ζαραλίκο (με θητεία, μεταξύ άλλων, στα.. Μέσα και στον δημοσιογραφικό χώρο από παλιά) και στον γνωστό και μη εξαιρετέο «δημοφιλή μπλόγκερ» Πιτσιρίκο, που δηλώνει, με απέχθεια για το δημοσιογραφικό επάγγελμα, ότι δεν είναι δημοσιογράφος.
Ναι, είναι ο Πιτσιρίκος που τον Μάιο του 2016 είχε γυρίσει την πλάτη σε εμάς, τους Έλληνες, με πολλή σνομπ διάθεση, και έφυγε για τα εξωτερικά –αν δεν είχε φύγει από πριν κιόλας. Έφυγε γιατί βαρέθηκε, κουράστηκε και γιατί είναι οικονομικά ανεξάρτητος, ολιγαρκής, αφού ζει με όσα χρειάζεται για να περάσει ένας φοιτητής (άλλη φορά το έγραψε αυτό). Μας εγκατέλειψε, όπως είχε εγκαταλείψει μερικά χρόνια πριν καλά αμειβόμενες δουλειές γιατί έκρινε ότι «οι απόψεις μου πρέπει να συμβαδίζουν με την στάση μου, η θεωρία να συμβαδίζει με την πράξη».

- διαβάστε την ενδιαφέρουσα συνέχεια στο harddog-sport ΕΔΩ