ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Ο Τσίπρας με τη φανέλα του ΑNTETOKOUNMPO

Καμία ανοχή στο ρατσισμό και το μίσος

Σε μία κίνηση συμπαράστασης στον Θανάση Αντετοκούνμπο προχώρησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς που εκφράστηκαν προς το πρόσωπό του, έπειτα από το ντέρμπι των «αιωνίων» για την Euroleague.
Ο Αλέξης Τσίπρας «ανέβασε» στο λογαριασμό του στο..
Instagram και το Facebook, στην οποία απεικονίζεται με γυρισμένη πλάτη, και φορώντας τη φανέλα της εθνικής ομάδας μπάσκετ με το όνομα «ΑNTETOKOUNMPO».
Ο πρωθυπουργός συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα μήνυμα, το οποίο αναφέρει: «Σεβασμός και περηφάνια για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν εδώ και έκαναν την Ελλάδα, δική τους πατρίδα. Καμία ανοχή στο ρατσισμό και το μίσος».
Μάλιστα, στην ανάρτησή του στο Instagram ο πρωθυπουργός έχει κάνει «tag» τα τέσσερα αδέρφια Αντετοκούνμπο, Θανάση, Γιάννη, Κώστας και Αλέξανδρο.
Τα ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια για τον Θανάση Αντετοκούνμπο ακούστηκαν από τον Τάκη Τσουκαλά σε τηλεοπτική εκπομπή, κάτι που προκάλεσε την παρέμβαση της γενικής γραμματέως Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρίας Γιαννακάκη, η οποία ζητούσε με επιστολή της την παρέμβαση του ΕΣΡ και της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

- διαβάστε: Μήνυμα Αντετοκούνμπο για τα ρατσιστικά σχόλια Τσουκαλά