ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Γιατί ο Τσίπρας παίζει χωρίς αντίπαλο

«Ο Τσίπρας παίζει χωρίς αντίπαλο», είπε για τον πρωθυπουργό ο Μίμης Ανδρουλάκης μιλώντας στο στον News 24/7, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τον Αλέξη Τσίπρα ως «άνθρωπο με αρχηγικό ταλέντο». Σχετικά με τον αρχηγό της ΝΔ ο Ανδρουλάκης είπε πως «ο Μητσοτάκης είναι σαν την καλαμιά στον κάμπο. Εμφανίζεται ως εγγύηση της επιχειρηματικότητας, όμως, από ό,τι καταλαβαίνω οι μεγάλοι επιχειρηματίες είναι εντάξει με τον Τσίπρα»...
***
Ο Μίμης Ανδρουλάκης News 24/7 σχολίασε και το άνοιγμα που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στην Σοσιαλδημοκρατία από το συνέδριο του SPD, κάνοντας λόγο «για ανάγκη ανασύνθεσης των πολιτικών πραγμάτων σε ένα νέο υποκείμενο, ανασύνθεση στην οποία ο Τσίπρας είναι ο κύριος παίκτης».
***
Σφοδρή ήταν η κριτική της Φώφης Γεννηματά προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της επετειακής εκδήλωσης, το βράδυ της Δευτέρας, στο γήπεδο του Σπόρτινγκ, για τον ένα χρόνο του Κινήματος Αλλαγής.
****
Η Γεννηματά στο Σπόρτινγκ μίλησε για βαρίδι από το οποίο πρέπει να απαλλαγεί η προοδευτική παράταξη και υπογράμμισε πως «αυτή είναι η τελευταία κυβερνητική θητεία μιας ομάδας που καταπάτησε αρχές και αξίες. Μιας καιροσκοπικής ομάδας, χωρίς ιδεολογική ταυτότητα. Ο Τσίπρας έγινε βαρίδι της αριστεράς. Τσίπρας και ανάγκες της κοινωνίας, έχουν πάρει διαζύγιο».
***
Ανάξια σοβαρού σχολιασμού χαρακτήρισε τα λεγομενα της Γεννηματά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα η Ράνια Σβίγκου, σε ανάρτησή της στο Twitter, αναφέρει: «Τα όσα λέει για την Αριστερά και τον Α. Τσίπρα η Φ. Γεννηματά είναι ανάξια σοβαρού σχολιασμού. Συμπάσχουμε, όμως, με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κόμμα της και την κατανοούμε όταν μιλάει για βαρίδια αφού η ίδια έχει πολλά γύρω της...».