ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Συγκοινωνούντα δοχεία

Αποχωρεί η Σόνια Καζόνι απο τη διεύθυνση του People (ήταν από το 2013 brand manager του περιοδικού στην Ελλάδα) και αναλαμβάνει την επικοινωνία και το γραφείο Τύπου στο «ομόσταβλο» ΟΡΕΝ.
***
Θυμίζουμε ότι το People κυκλοφορεί ένθετο στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής του Ιβάν Σαββίδη, ιδιοκτήτη του καναλιού OPEN. Η Σόνια Καζόνι είναι και διευθύντρια του website της..
(κουμπάρας της) Φαίης Σκορδά του πρωινού του ΑΝΤ1.
***
Επιστρέφει  στα μικρόφωνα του Real Fm ο Βασίλης Λυριτζής ο οποίος αποτελεί με τον Δημήτρη Καμπουράκη ένα από τα πιο επιτυχημένα ραδιοφωνικά δίδυμα. Τον Λυριτζή στο διάστημα της απουσίας του αντικαθιστούσε η Ελένη Καλογεροπούλου
***
Ο Σταύρος Μήτσης, εκδότης της εφημερίδας Βραδυνή, αναζητά στρατηγικό επενδυτή για να  «αναστήσει» το φύλλο. Στην Πειραιώς είναι προβληματισμένοι και αναμένουν τις εξελίξεις.
***
Ο πάλαι ποτέ ισχυρός εκδότης, Αντώνης Λυμπέρης, σπάει την απομόνωσή του και αρχίζει  να κυκλοφορεί στα στέκια του Κολωνακίου... Περαστικοί τον αναγνώρισαν στην οδό Βαλαωρίτου.
***
Ο Γιώργος Λιάγκας δέχτηκε την πρόταση του Μένιου Φουρθιώτη και ξεκίνησε εκπομπή στον «Party Fm 104». Ο Λιάγκας αναλαμβάνει το πρωινό 10 με 1 από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, μαζί με τη Μάρτζυ Λαζάρου.