ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Μπλοκάρει την άδεια του ΣΚΑΙ το πόθεν έσχες Αλαφούζου

Η δέσμευση της περιουσίας και των προσωπικών λογαριασμών του Γιάννη Αλαφούζου, φαίνεται οτι δημιουργούν τα πρώτα σοβαρά προβλήματα στο αφεντικό του ΣΚΑΙ.
Αυτό προέκυψε απο τον έλεγχο Πόθεν Εσχες, που ολοκληρώθηκε σημερα και αφορούσε τους τέσσερις υπερθεματιστες στον πρόσφατο διαγωνισμό για τις τεσσερις τηλεοπτικές αδειες.
Σύμφωνα με ενημερωμένες πηγές, οι ελεγκτές διαπίστωσαν οτι ο Γ. Αλαφούζος, προσκόμισε στοιχεία που δυστυχώς για εκείνον είχαν δεσμευτεί με απόφαση του οικονομικού εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου.
Με απλα λόγια το αφεντικό του ΣΚΑΙ μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα πρέπει να βρει 44 εκ. ευρώ,.. τα οποία δεν θα συνδέονται με τους δεσμευμένους λογαριασμούς. Πέραν όμως του συγκεκριμένου προβλήματος, κάποιοι λένε οτι απο τον έλεγχο Πόθεν Εσχες προέκυψαν και αλλά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την γενικότερη οικονομικη κατάσταση του Αλαφούζου.
Οι επόμενες ώρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον αφου θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο οτι τοσο οι υπερθεματιστές, οσο και οι επιλαχόντες θα φροντίσουν να αναδείξουν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αλαφουζος.
- από τα parapolitika.gr