ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Kαι εφημερίδα από τον Καλογρίτσα, μετά την τηλεοπτική άδεια

Ο Χρήστος Μαχαίρας κάνει τα ραντεβού για τη στελέχωση του φύλλου

Γράφαμε στα τέλη Ιουνίου για τις ανατροπές και… μετατροπές που σημειώνονταν στο θέμα της έκδοσης της νέας κυριακάτικης αριστερής εφημερίδας, που αναμενόταν να βγει στα περίπτερα, στα μέσα Σεπτεμβρίου και το σχεδιασμό της είχε αναλάβει ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Τσαγκρής.
Στο θέμα είχε προκύψει εμπλοκή καθώς τότε οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο εκδοτικός μηχανισμός της νέας εφημερίδας και ειδικότερα το πολιτικό του σκέλος, επέβάλε καινούρια πρόσωπα σε διευθυντικούς ρόλους, γεγονός που φαίνεται ότι συνάντησε την έντονη αντίδραση του Νίκου Τσαγκρή. Τότε γράφαμε πως τα νέα αυτά πρόσωπα είναι ο παλιός αρθρογράφος του Εθνους και παλιά πρόεδρος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Παναγιώτου..
(γνωστός κι ως ΠΑΝ ΠΑΝ), καθώς κι ο επίσης προερχόμενος από το Εθνος και την ΕΡΤ, (αλλά και την ΔΗΜΑΡ που υπήρξε εκπρόσωπος της), Χρήστος Μαχαίρας.
Τώρα, που κόπασε(;) ο θόρυβος με τις τηλεοπτικές άδειες, η ιστορία με την εκδοση της νέας κυριακάτικης εφημερίδας επανέρχεται και -όπως γράφει το enimerosi24- έχουν ενταθεί οι κινήσεις για τη στελέχωση του φύλλου το οποίο ετοιμάζει  η οικογένεια Καλογρίτσα.
Την εφημερίδα έχει αναλάβει, λέει, να «τρέξει» ο δημοσιογράφος και πρώην εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Χρήστος Μαχαίρας. Οπως γράφει το enimerosi24, ήδη ο δημοσιογράφος πραγματοποιεί καθημερινά ραντεβού για τη στελέχωσή της ενώ λέγεται ότι στόχος είναι η εφημερίδα να κυκλοφορήσει στις αρχές Οκτωβρίου.