ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

«Με τους εργαζόμενους των καναλιών τι γίνεται κ. Τσίπρα;»

Η ερώτηση (στη ΔΕΘ) που φοβάται ο Πρωθυπουργός και η εντολή να βρεθεί ικανοποιητική λύση μέχρι την Παρασκευή

«Kαι με τους εργαζόμενους που πιθανόν να χάσουν τις έχασαν τις δουλειές τους από τα κανάλια που δεν πήραν άδεια τι θα γίνει κύριε Πρωθυπουργέ; Υπάρχει κάποια πρόβλεψη για την τύχη των περίπου 2.000 εργαζομένων οι οποιοι απασχολούνται στους σταθμούς που δεν κατάφεραν να αδειοδοτηθούν;»
Αυτές είναι κάποιες από τις δημοσιογραφικές ερωτήσεις που φοβούνται στην κυβέρνηση ότι θα σκιάσουν στην ΔΕΘ, τους επιτυχημένους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Οτι δηλαδή κατάφερε με..  επιτυχία μετά από 27 χρόνια να κάνει διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και μάλιστα να εξασφαλίσει για τα ταμεία του Δημοσίου ένα έσοδο της τάξης των 250 εκατ. ευρώ!
Ετσι, σύμφωνα με το enιmerosi24, o πρωθυπουργός έδωσε εντολή στους στενούς συνεργάτες του προκειμένου να επεξεργαστούν άμεσα μια λύση που να μην εκθέτει την κυβέρνηση για την τύχη των εργαζομένων στα κανάλια που δεν κατάφεραν να αδειοδοτηθούν.
Tο «dead line» του πρωθυπουργού λέγεται ότι εκπνέει την ερχόμενη Παρασκευή που θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ. Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να έχει απαντήσεις ως προς συγκεκριμένο θέμα όταν ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους για το τι πρωτοβουλίες θα πάρει η κυβέρνησή του για τους εργαζόμενους των καναλιών που δεν πήραν άδεια.