ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Νευράκια έχει ο Πρετεντέρης που τον έκοψε ο Κυριάκος

Μπορεί να επέστρεψε μόλις λίγες ημέρες από τις διακοπές, αλλά έχει τα νεύρα του. Ο λόγος για τον Γιάννη Πρετεντέρη που γύρισε φορτσάτος και αμέσως άνοιξε τριανταπέντε μέτωπα!
Tην Κυριακή με το άρθρο του στο «ΒΗΜΑ» τα έβαλε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο… Ενώ εχθές από τη στήλη του στα «ΝΕΑ» τα «έχωσε» στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Βεβαίως όλα εξηγούνται… Άλλωστε η εκτίμηση (λέμε τώρα) που τρέφει για το πρόσωπο του προέδρου της Δημοκρατίας είναι γνωστή… Εχθές απλώς επιβεβαιώθηκε το ότι ο Κυριάκος άλλαξε γνώμη και ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν θα κοσμήσει με την παρουσία του τα ψηφοδέλτια του κόμματος… Ενώ για την ιδέα κάποιων φωστήρων από το περιβάλλον του προέδρου να αναλάβει..  εκπρόσωπος του κόμματος ούτε λόγος πια. Μοιραία λοιπόν δεν έμενε άλλος δρόμος για το δημοσιογράφο που εσχάτως έχει περιοριστεί μόνο στην αρθρογραφία: να ξεκινήσει το αντάρτικο και όποιον πάρει ο χάρος!
Έτσι λοιπόν με το άρθρο του στα «ΝΕΑ» καταλάβαμε και «επίσημα» ότι έκλεισε και η πόρτα της ΝΔ… Στολίζοντας τον Κούλη!
Μικρό δείγμα του δηλητηρίου που έχυσε ο δημοσιογράφος στο άρθρο του με τίτλο, «Διαφορές» είναι το κλείσιμο. Αφού λοιπόν αναλύει σε τι διαφέρει ο Τσίπρας από τον Κυριάκο, καταλήγει: «Κι όταν μια χώρα βρίσκεται σε κατάσταση οιονεί εμφυλίου, θα κερδίζει πάντα η παράταξη που αντιμετωπίζει τη σύγκρουση χωρίς ενοχές κι αναστολές. Όχι εκείνη που νομίζει ότι ζει Ουέστμινστερ και Ντάουνινγκ Στριτ γωνία»!
Ακούς Κούλη (πάτα και λίγο Ελλάδα)!
- από το enimerosi24