ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Κοντομηνάς καθησυχάζει τα «μεγάλα ονόματα» του Alpha...

«Μαύρο» στον Alpha δεν θα πέσει!
Upd (Kι ένα σχόλιο από τον harddog)

Την ώρα που ο «αδειούχος» Βλαδίμηρος Καλογρίτσας ετοιμαζόταν να περάσει την είσοδο του κτιρίου του  Alpha για να συναντηθεί με τον Δημήτρη Κοντομηνά, (όπως έγραψε η efsyn) ο ιδιοκτήτης του καναλιού μάζεψε στελέχη, παρουσιαστές και γενικά τα «δυνατά χαρτιά» στο αμφιθέατρο του σταθμού για ενημέρωση και μια πρώτη αποτίμηση της κατάστασης.
Ο Δ. Κοντομηνάς μιλώντας για το μέλλον του Alpha τόνισε ότι ο σταθμός θα συνεχίσει να εκπέμπει και ότι το χρονοδιάγραμμα θα τηρηθεί κανονικά ένώ διαβεβαίωσε πως οι προγραμματισμένες πρεμιέρες θα γίνουν κανονικά. Παρόντες και παρούσες μεταξύ άλλων οι Αντώνης Σρόιτερ, Αγγελική Νικολούλη, Νίκος Μάνεσης, Ελένη Μενεγάκη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Σταματίνα Τσιμτσιλή κ.α. (απουσίαζε, λένε, ο Λάκης Λαζόπουλος).
Ο ιδιοκτήτης του Alpha καθησύχασε τους παρευρισκόμενους επισημαίνοντας ότι υπάρχουν..
λύσεις αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να επεκταθεί ενώ υπήρξε κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι δεν θα χάσει κανείς τη δουλειά του.
«Θέλω να δείξετε εμπιστοσύνη στον όμιλο, όπως ακριβώς και ο ίδιος ο όμιλος εμπιστεύεται εσάς. “Μαύρο” στον Alpha δεν θα πέσει! Δεν μπορεί να σιγήσει η φωνή του πρώτου και πιο υγιούς καναλιού της χώρας», ήταν μερικά από τα καθησυχαστικά λόγια του Δημήτρη Κοντομηνά...

ΥΓ Και ένα σχόλιο από τον harddog:
"Διαβάζω στους Zoornalistas ότι ο «Ο Κοντομηνάς καθησυχάζει τα ‘μεγάλα ονόματα’ του Alpha», στα οποία μεγάλα ονόματα περιλαμβάνεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή, και μου έρχεται να παραδώσω τη δημοσιογραφική ταυτότητα και να αυτοπυροβοληθώ στα δάχτυλα του χεριού για να μην ξανακουμπήσουν πληκτρολόγιο. Τι σχέση μπορούμε να έχουμε όλοι εμείς, οι γραφιάδες, με τη Σταματίνα που είναι και συγγραφέας ευπώλητων;"