ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Κανονικά η Αthens Voice παρά την πυρκαγιά στα γραφεία της

Eρευνες για τα αίτια της πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στον 3ο όροφο κτιρίου στην Χαριλάου Τρικούπη 22  στα γραφεία της «Αthens Voice», ερευνά η Πυροσβεστική. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν εμπρησμό αν και δεν αποκλείεται η πυρκαγιά να προήλθε από βραχυκύκλωμα.
Ο Γιάννης Νένες, αρχισυντάκτης στην εφημερίδα ανέφερε ότι η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 6.00 το πρωί και τόνισε:  «Η πόρτα της πολυκατοικίας που συνήθως μένει κλειστή ήταν ανοιχτή. Εχει καταστραφεί ολόκληρη η αίθουσα σύνταξης του Internet. Στην αρχή η Πυροσβεστική έκανε λόγο για τσιγάρο, αλλά στο σημείο που εκδηλώθηκε πρώτα η φωτιά δεν κάθονταν συντάκτες. Υπάρχουν σπασμένα τζάμια, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα αν οφείλονται σε..  διάρρηξη ή έσπασαν από τη φωτιά. Οι εργαζόμενοι παραμένουν εκτός του κτιρίου. Το επόμενο τεύχος θα βγει κανονικά».
H φωτογραφία είναι από το εσωτερικό των γραφείων της Αthens Voice μετά την φωτιά και αναρτήθηκε μαζί με άλλες στα σάιτ της εφημερίδας.