ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Με τι προσόντα διορίστηκαν τα μέλη του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ

Το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. κατά τη συνεδρίαση της 03/11/2014 και κατόπιν πρότασης της γνωμοδοτικής Επιτροπής (όπως προβλέπεται από την τρίτη παράγραφο του άρθρου 7 του Ν. 4279/2014), αποφάσισε να διορίσει ως Πρόεδρο Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας τον Πέτρο Μάη και ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους: Παναγιώτη Αναστόπουλο, Πέτρο Καβάσαλη, Αδριανή Παπαδριανού και Αλέξανδρο Πρίφτη.
Ο Πέτρος Μάης είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών ως ανώτερο στέλεχος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου και κάτοχος.. μεταπτυχιακού διπλώματος στην Πολιτική Επιστήμη (DES) του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου. Έχει υπηρετήσει σε καίριες θέσεις σε ευρωπαϊκά όργανα, μεταξύ των οποίων και σε αυτή του Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Ο Πέτρος Καβάσαλης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ερευνητής του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (CTI). Έχει συνεργαστεί ως ερευνητής και επιστημονικός υπεύθυνος με εκπαιδευτικά – ερευνητικά ιδρύματα, επιχειρήσεις και κυβερνητικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η Αδριανή Παπαδριανού είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών, δικηγόρος παρ ́ Αρείω Πάγω, με ιδιαίτερη εμπειρία στο δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας και ΜΜΕ και το νέο ψηφιακό περιβάλλον. Έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών στη δημόσια ραδιοτηλεόραση ως δικηγόρος και αναπληρώτρια νομική σύμβουλος.
Ο Αλέξανδρος Πρίφτης είναι πτυχιούχος της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως δημοσιογράφος σε έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά Μέσα. Έχει υπηρετήσει ως στέλεχος σε δημοσιογραφικούς οργανισμούς και δημόσιους φορείς, ενώ έχει διατελέσει μεταξύ άλλων μέλος του ΕΣΡ και αντιπρόεδρος του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ και του ΙΟΜ.
Τα μέλη του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ διορίζονται για πενταετή θητεία, όπως προβλέπεται στην παράγραφο 1 του άρθρου 9 του Ν. 4173/2013.
Η σχετική απόφαση έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια, στη διεύθυνση http://bit.ly/1xTh2ip.