ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Eιρωνεύτηκε, λοιδόρησε, ξέχασε το ρόλο του δημοσιογράφου

Έλλη Στάη και Όλγα Τρέμη. Ποια από τις δύο μπορεί να κυκλοφορήσει άνετα στο δρόμο; Αυτό βέβαια δεν είναι ασφαλές κριτήριο, ούτε καν «ασφαλές». Είναι ενδεικτικό όμως. Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη, για πολλούς λόγους.
Αλλά, κυρίως, για την παράλληλη πορεία που ακολούθησαν ως δημοσιογράφοι και ως παρουσιάστριες, χρόνια τώρα, κεντρικών δελτίων ειδήσεων.
Η Έλλη Στάη έχει να το λέει: ήταν αυτή που ανέβασε την Κυριακή των εκλογών την ΕΡΤ στην 1η θέση των θεαματικοτήτων ξεπερνώντας όλα τα ιδιωτικά κανάλια. Είναι αυτή που πήγε και μετά στην ΕΡΤ, είναι αυτή που έφτιαξε κι ένα site, το thetoc.gr, δεν επαναπαύθηκε. Και χαίρει εκτίμησης.
Αντιθέτως η Όλγα Τρέμη παρέμεινε στη... θαλπωρή ενός καναλιού που έχει χάσει πολύ σε..  αξιοπιστία τα τελευταία χρόνια. Φιλοκυβερνητική και η ίδια, «ντόπερμαν της ενημέρωσης», σύμμαχος της εξουσίας ως δημοσιογράφος, τα έβαλε τα τελευταία χρόνια, αυτά τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης, με οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα προσπάθησε να κρατηθεί ζωντανή απέναντι στη λαίλαπα. Επιτέθηκε σε όλους, ειρωνεύτηκε, λοιδόρησε, ξέχασε πως δεν είναι αυτός ο ρόλος του δημοσιογράφου. Μπορεί να νιώθει ευχαριστημένη και να ακούει επαίνους στους κύκλους στους οποίους συχνάζει, δεν ξέρω, πιθανότατα, ας ρωτήσει όμως και στη πιάτσα (δημοσιογραφική και όχι μόνο) να μάθει τι λένε οι συνάδελφοί της.
Αλλά δεν θα χαθεί η Όλγα Τρέμη, οι δημοσιογράφοι αυτοί δεν χάνονται ποτέ, θυμηθείτε το.
-  από το e-tetradio