ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Η Στάη περιμένει το τηλεφώνημα από το Mega...

«Το τηλέφωνό μου δεν έχει χτυπήσει από το Mega. Κανείς από το κανάλι της Μεσογείων δεν με πήρε τηλέφωνο για να μου προτείνει τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας ή της σχολιάστριας. Ο χώρος φαγώνεται να με πάει κάπου φαίνεται. Στη ΝΕΡΙΤ, σε ιδιωτικά κανάλια...». Αυτά ξεκαθαρίζει η τηλεπαρουσιάστρια Ελλη Στάη, μιλώντας στην Espresso και απαντώντας στη φημολογία που την θέλει να πάιε στο Mega.
 Η Eλλη Στάη που τελευταία πυκνώνει την παρουσία της και δηλώνει παρουσία με δηλώσεις και συνεντεύξεις σε όλο το φάσμα των ΜΜΕ, σπεύδει να διευκρινίσει:  «Περνάω καλά στο σάιτ που έχω φτιάξει, είναι κάτι πολύ δημιουργικό. Ωστόσο, αν γίνονται συζητήσεις στον σταθμό από τη διοίκηση σχετικά με το όνομά μου, αυτό δεν το ξέρω, για να μη σας λέω ψέματα. Αυτό,..
άλλωστε, είναι κάτι που αφορά εκείνους».
Σύμφωνα με διαρροές από τη Μεσογείων η πλευρά Μπόμπολα, έχει θορυβηθεί με τη διολίσθηση της τηλεθέασης του δελτίου του Mega και φέρεται να θέλει τη  Στάη -κατ΄αρχάς- ως σχολιάστρια  στο πλευρό του Γιάννη Πρετεντέρη.