ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Η «Πράσινη» τόλμησε την αύξηση της τιμής

Η «Πράσινη» είναι η πρώτη αθλητική εφημερίδα που αποφάσισε και τόλμησε να αυξήσει την τιμή πώλησης από 1,30 σε 1,50 ευρώ, πριν από έναν και πλέον μήνα. Η κυκλοφορία της δεν διαφοροποιήθηκε αισθητά από την αναπροσαρμογή της τιμής και κινείται (σε ημέρες χωρίς αθλητικά γεγονότα) γύρω στις 2.500 φύλλα ενώ σημειώνει αλματώδη άνοδο μετά από ποδοσφαιρικούς και μπασκετικούς αγώνες του Παναθηναϊκού.
Από άλλους εκδότες προτάθηκε η από κοινού αναπροσαρμογή της τιμής των ημερήσιων αθλητικών εφημερίδων, αλλά η ιδέα δεν βρήκε ομοφωνία – το αντίθετο θα λέγαμε. Η «Πράσινη», άλλωστε, μετά τη διακοπή της έκδοσης του «Derby» είναι μόνη της στο χώρο του παναθηναϊκού Τύπου («Η εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών») και είχε το περιθώριο να..
προχωρήσει στην τολμηρή απόφασή της.
Θυμίζουμε ότι έως τον περασμένο Μάιο υπήρχε αθλητική εφημερίδα – το «Φως των Σπορ» – με τιμή πώλησης 1,20 ευρώ, ώσπου πέρασε και εκείνη στο 1,30.